linkedIn Intranet pro zaměstnavatele Databáze dobrých firemní praxí Kontaktenglish
"Uplatňování rovných příležitostí je výhoda, nikoli luxus"
Ivana Fischerová, ředitelka úseku rozvoje lidských zdrojů, Allianz pojišťovna

Save the date! Zveme na závěrečnou konferenci 14. ročníku soutěže Firma roku: Rovné příležitosti

15. 6. 2022 hvezdicka

Do letošního ročníku Firmy roku: Rovné příležitosti se zapojilo mnoho zaměstnavatelů – firem i institucí, které se ve své každodenní praxi zaměřují na rovné příležitosti žen a mužů. Všem přihlášeným zaměstnavatelům děkujeme.

Pomocí podrobných dotazníků jsme u přihlášených zaměstnavatelů zjišťovali jejich interní aktivity, zkušenosti z praxe, interní komunikaci i dokumenty. U zaměstnavatelů, kteří postoupili do druhého kola soutěže, jsme navíc využili unikátní nezávislý nástroj pro analýzu mzdové rovnosti LOGIB.

A jak to dopadlo? Kteří zaměstnavatelé využívají nejefektivnější postupy pro dosažení příjmové rovnosti? Kdo se v soutěži Firma roku: Rovné příležitosti dostal až na vítězné příčky?

To a mnohem více se dozvíte na závěrečné konferenci, která se koná 7. října 2022!

Srdečně vás na ni zveme a těšíme se na setkání – tentokrát už snad konečně naživo. Již nyní si můžete zajistit své místo na konferenci registrací přes online formulář.

Podrobnější organizační informace a program již brzy najdete na webu soutěže a Facebooku [odkaz na událost] Gender Studies.

Jaká byla loňská online konference se můžete podívat na záznamu.

Autor: Lucie Königsmarková 

ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI

FEMINISMUS.CZ

ZPRAVODAJ ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI DO FIREM



eu

Soutěž je v letech 2020 až 2022 podpořena v rámci projektu č. CZ.03.1.51/0.0/0.0/17_081/0011557 „Na jedné lodi - podpora rovných příležitostí ve firmách“.

 
Obsah těchto stránek vyjadřuje postoj Gender Studies, o.p.s., a proto nemůže být v žádném případě považován za oficiální postoj Evropského společenství.

Projekt byl v letech 2006 až 2008 finančně podpořen Citi Foundation