linkedIn Intranet pro zaměstnavatele Databáze dobrých firemní praxí Kontaktenglish
"Díky rovným příležitostem panuje v naší společnosti velmi vstřícná
atmosféra a důvěra zaměstnanců ve vstřícný přístup zaměstnavatele."
Jana Rohelová, výkonná ředitelka pro lidské zdroje, Mediatel

PŘIHLAŠOVÁNÍ DO NOVÉHO ROČNÍKU SOUTĚŽE JE V PLNÉM PROUDU. PRODLUŽUJEME TERMÍN PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠEK

23. 1. 2023 hvezdicka

Gender Studies, o.p.s. vyhlásila další ročník soutěže o prestižní ocenění Firma roku: Rovné příležitosti! Opět vybereme ty nejlepší zaměstnavatele, kteří podporují rovné příležitosti žen a mužů. Přihlaste se do letošního ročníku a zařaďte se po bok firem a organizací, které udávají trendy v personalistice!

Ročník 2023 se zaměří na téma digitalizace práce. Digitalizace nejsou jen roboti a nahrazování lidské práce počítači. Digitalizace úzce souvisí i s well-beingem a osobním rozvojem Vašich zaměstnanců a zaměstnankyň a tématy jako je práce na dálku, vzdělávání, age management a tak dále. Může mít totiž nerovnoměrné dopady na zaměstnané muže i ženy napříč pracovními oblastmi. Pokud zaměstnavatelé s digitalizací práce naloží správně, sníží tak její negativní dopady.

Co můžete získat?

Vítězné společnosti navíc budeme prezentovat na webu soutěže a na sociálních sítích Gender Studies a také v tiskové zprávě. Slavnostní vyhlášení proběhne na závěrečné odborné konferenci 19. června 2023.

Přihlášky můžete zasílat do 13. února 2023. Podrobnosti najdete v sekci Přihláška.

Do soutěže se mohou přihlásit zaměstnavatelé působící v České republice v soukromé, státní i neziskové sféře bez ohledu na velikost, odvětví či oblast působnosti.

 

ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI

FEMINISMUS.CZ

ZPRAVODAJ ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI DO FIREM



eu

Soutěž je v letech 2020 až 2022 podpořena v rámci projektu č. CZ.03.1.51/0.0/0.0/17_081/0011557 „Na jedné lodi - podpora rovných příležitostí ve firmách“.

 
Obsah těchto stránek vyjadřuje postoj Gender Studies, o.p.s., a proto nemůže být v žádném případě považován za oficiální postoj Evropského společenství.

Projekt byl v letech 2006 až 2008 finančně podpořen Citi Foundation